Domácí "Bake rolls"

Domácí ochucené suchárky – vhodné jako pohoštění při posezení s přáteli nebo první pomoc, když nás honí mlsná.

Suroviny:

obyčejné, nijak výrazněji domácí ochucené bagety nebo rohlíky (používám domácí)
zeleninové pasty
oblíbené koření
olej
sůl

 

Domácí "Bake rolls"

 

Postup:

Pečivo nakrájíme na plátky, pastu nebo koření rozmícháme spolu se solí v trošičce vody.

Domácí "Bake rolls"
Použili jsme pálivou paprikovou pastu, pastu wasabi a ty kořeněné suchárky (titulní foto)  jsou s kapkou oleje a vody, pizza kořením a troškou sušeného česneku. Sůl je třeba dát podle chuti.

Domácí "Bake rolls"

Směsí potřeme jednotlivé suchárky, poklademe je na plech a v mírné troubě (asi 100°C) upečeme- usušíme do křupava.

 

Domácí "Bake rolls"

-na plechu, před sušením-

 

Zkusila jsem také suchárky z baget, do kterých jsem při zadělávání přidala strouhaný sýr. Krásně po něm voněly a koření chuť suchárků už jen doladilo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.