
Domácí ochucené suchárky – vhodné jako pohoštění při posezení s přáteli nebo první pomoc, když nás honí mlsná.
Suroviny:
obyčejné, nijak výrazněji domácí ochucené bagety nebo rohlíky (používám domácí)
zeleninové pasty
oblíbené koření
olej
sůl
Postup:
Pečivo nakrájíme na plátky, pastu nebo koření rozmícháme spolu se solí v trošičce vody.
Použili jsme pálivou paprikovou pastu, pastu wasabi a ty kořeněné suchárky (titulní foto) jsou s kapkou oleje a vody, pizza kořením a troškou sušeného česneku. Sůl je třeba dát podle chuti.
Směsí potřeme jednotlivé suchárky, poklademe je na plech a v mírné troubě (asi 100°C) upečeme- usušíme do křupava.

Zkusila jsem také suchárky z baget, do kterých jsem při zadělávání přidala strouhaný sýr. Krásně po něm voněly a koření chuť suchárků už jen doladilo.
1 Comment
Dobrý den, domácí bake rolls jsou opravdu skvělým způsobem, jak zpracovat staré rohlíky. Já jsem si jen trochu „vylepšila“ postup. Do vody s kořením vždy několik koleček rohlíků hodím a poté je namočené dám na plech. Je to mnohem jednodušší a kolečka jsou výraznějí a hlavně z obou stran ochucená 😉