Voní Váš domov kynutým pečivem? Necháváte těsto kynout droždím nebo kváskem?

Plánujete koupit nějakou moji knihu, a měli byste ji rádi maličko jinou, s osobním věnováním a mým podpisem?

K věnování a podpisu do každé knihy přidávám navštívenku Pekárnománie (je použitelná třeba jako malá šikovná záložka) a knihu orazím razítkem vytvořeným jen pro tuto příležitost.

Kniha RUCE V MOUCE je bestsellerem. Obsahuje jak drožďové tak i kváskové recepty (slané i sladké) a podrobnější povídání o droždí (jak těsta nechávat kynout, jak použít co nejmenší množství droždí, jak zlepšovat chuť pečiva a prodlužovat jeho čerstvost) i kvásku (několik způsobů založení kvásku, jeho uchování atd.).

Kniha UPEČENO S LÁSKOU je čistě kvásková, věnovaná hlavně chlebu a drobnému slanému kváskovému pečivu (dalamánkům, plackám, krekrům atd.). Do velké kapitoly, která je věnovaná kvásku a probírá ho ze všech možných stran, jsem sepsala snad vše, co je k žitnému kvásku potřeba vědět.

No a HRÁTKY S TĚSTEM? Je to kniha věnovaná pouze pečení s droždím…kniha hlavně pro ty, kdo chtěji doma upéct výborné pečivo, ale poměrně rychle, a přesto dokonale :-)

Rádi při pečení používáte domácí pekárnu, nebo ji máte někde v kuchyni jen zastrčenou, a nevíte, jak ji použít? Pro všechny z vás je kniha KOUZLO DOMÁCÍ PEKÁRNY, ve které se dozvíte, nač všechno a jak nejlépe domácí pekárnu používat…jak v ní upéct chleba, připravit kynuté těsto, zapéct šunkofleky…najdete v ní hromadu receptů na chleby, rohlíky, veky, koláče, plněné slané i sladké pečivo a spoustu dalších dobrot.

kniha kouzlo domácí pekárny
kniha pro domácí pekárny

Zatím posledním tištěným dítkem je nedatovaný VYPEČENÝ DIÁŘ s pečící tématikou. Právě proto, že je nedatovaný, dá se do něj začít psát vlastně kdykoliv a tak se stává tipem na prima dárek i během roku, nejen v jeho závěru (či začátku).

vypečený diář
vypečený diář.

    Kniha