Závin s ořechy a čokoládou, z domácí pekárny
Závin pečený v pekárně je plný ořechů a čokolády. S těstem nám pomůže pekárna; uhněte ho a nechá vykynout. My
Slaný cop s pestem
Vůně tohoto zajímavě tvarovaného slaného copu se nese celým domem. Na jeho upečení je třeba mít do trouby chlebíčkovou formu,
Chléb naší dědiny
Obyčejný chlebík, přiměřeně nadýchaný i pružný. Proč z naší vesnice (dědiny)? Právě pro tu jeho obyčejnost a zemitost – brambory
Královské rohlíky
Nadýchané a velice voňavé jemné rohlíky, s příjemnou vůní a delikátní chutí. Výborně chutnají třeba ke kávě, nejen s tenkou
Kmíňák – kmínový chleba s jogurtem
Klasický chlebík s rovnoměrnou střídou příjemně provoní kmínem celý domov. Kmín pomáhá k lepšímu trávení, doporučuje se proti nadýmání a
Gazdovský chléb
Kyprý a měkký gazdovský chléb vonící smaženou cibulí a slaninou můžete upéct jako klasický bochník. Nebo si pohrát jako my
VIEW OUR
LATEST
RECIPES
fusion_global=”2077″]






















Nejnovější komentáře