Visací zámečky
Na plněné taštičky s ouškem, vypadající jako maličké visací zámky, můžeme použít slané i sladké těsto. Podle toho pak zvolíme
Domácí vanilkový cukr
Domácí vanilkový cukr používám velice ráda. Jeho výroba je snadná, máme ho vždy po ruce a jeho úžasná vůně, ta
Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Kratší špaldové bagety v sobě nesou převážně špaldovou mouku a navíc je ještě část z ní celozrnná. Možná proto mají
Očkatý chléb
Očkatý chléb je plný oček, pružný a velice chutný, u nás patří k těm nejoblíbenějším. Dá se jíst pravidelně a
Grissini nebo preclíky? Chuť je vždy vynikající!
Grissini, tyčky z dalamánkového těsta, jsou do červena a do křupava vypečené, dochucené posypem hrubé solí a sezamem nebo mákem.
Slané česnekové buchty
Ničím neplněné slané buchty jsou vhodné jen tak, jako neobvyklé pohoštění nebo je můžeme podávat coby přílohu k hustým polévkám
VIEW OUR
LATEST
RECIPES
fusion_global=”2077″]






















Nejnovější komentáře