Škvarkový chleba z trouby
Chleby s přídavkem škvarků jsou příjemně navoněné, mastné tak akorát a vydrží dlouho vláčné.
Chleby s přídavkem škvarků jsou příjemně navoněné, mastné tak akorát a vydrží dlouho vláčné.
Tak, tenhle chleba byl velice dlouho náš nejoblíbenější. Teď ho občas upeču, ale protože Bramborák
Byla chuť na….“něco“. Zvítězily tyčinky a aby nebyly úplně obyčejné, ochutila jsem je
Kostky jsou kynuté pouze žitným kváskem, a přesto pěkně nadýchané, pórovité, s pružnou střídou plnou
Naplnit se dají téměř jakékoliv bagety, ale zadání u těchto bylo jasné: Požadavek zněl –
Šátečky jsou měkounké, voňavé a syté.
Remosku používám v kuchyni velice ráda – přesto, že je malá, dá se v ní
Chleba je z poloviny celozrnný, omládek mu pomůže k nadýchanější lehkosti a kyška ho ochutí.
Věnec je upečený ze stejného těsta, jako máslová vánočka. Jen jinak tvarovaný, doplněný náplní ze
Tyto moc dobré tmavší rohlíky se prodávají běžně v obchodě. Hodně nám chutnají, tak jsem