Bůčková pomazánka
Pomazánka mého dětství…jemná, přesto výrazné chuti.
A velmi jedlá!

Suroviny:

  • 500 g pečeného bůčku (už bez kůže, kostí)
  • 150 g cibule
  • 4 lžíce hořčice
  • 4-5 lžic podpečínkového sádla se šťávou z výpeku
  • 5 vajec natvrdo
  • mletý pepř
  • sůl
  • (a drcený kmín, pokud už na něm nebyl bůček pečený)

Postup:

Maso se syrovou cibulí umeleme, smícháme s hořčicí, sádlem, osolíme a opepříme ho a nakonec vmícháme na kostky krájená vejce.

Bůčková pomazánka

.

.

.

1 CommentLeave a comment

  • Dnes jsem ji zkusila pripravit ze zbytku peceneho kolene a je moc dobrá, chutna jako skvarkova, co nam delala babicka ☺, proto jsem do ni pridala jeste nakrajenou kyselou okurku ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.