Rohlíčky kmínové – bleskově hotové
Maličké, křupavé rohlíčky z kmínem vonícího těsta jsou hotové bleskově – jen něco málo přes hodinu, a máte je na
Grahamové rohlíky
Grahamové rohlíky obsahují tolik celozrnné mouky, že je použití omládku nutností, aby byly pěkně nakynuté (omládek je na kvalitě rohlíků
Kniha Kouzlo domácí pekárny
Pečete rádi? Po velkém úspěchu knihy Pekárnománie, která vyšla v roce 2011 a je beznadějně vyprodaná, jsem ve spolupráci s
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Jednoduchý chléb pro začátečníky má vedle chleba bílého (recept je ZDE) o mnoho tmavší střídu – je to dobře vidět
Jemné majonézové raženky
Raženky nebo kaiserky jsou upečené ze světlého těsta, zadělaného s trochou majonézy. Majonézové těsto mám moc ráda. Je opravdu jemné,
Rolovaný perníkový chlebíček
Peníkový chlebíček je vlastně závin. Měkounký, kyprý a nádherně voňavý perníkem, skořicí a citronovou kůrou, efektní pro oko našich strávníků.
VIEW OUR
LATEST
RECIPES
fusion_global=”2077″]






















Nejnovější komentáře