Sádlové houstičky od mojí babičky
Sádlové houstičky, nadýchané a jemné, ozdoba každého stolu, na který je podáte. Jsou vhodné jako příloha k pohoštění i základ
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
Bylinkové tyčky jsou větší a silnější, u nás doma je většinou nevypékáme zcela do křupava. Už samo těsto na ně
Podrobně o žitném kvásku
Žitný kvásek? Velmi často dostávám stále se opakující dotazy na téma žitného kvásku. Abych odpověděla na ty opakovaně kladené otázky,
Nedělní pagáče se škvarky
Pagáče či pagáčky jsem kdysi dávno vnímala jako veskrze slovenské jídlo. Také tento recept pochází ze slovenské kuchyně. Moje milá
Kořeněné podmáslové kaiserky
Máte rádi výrazné chutě? Podmáslové kaiserky jsou vlastně jen klasickým pečivem s trochou sýra v těstě… až do té doby,
Makový chléb
Máte rádi mák? My ano, moc, a tak se ho snažím občas přidat i tam, kde se chuťově hodí, a
VIEW OUR
LATEST
RECIPES
fusion_global=”2077″]






















Nejnovější komentáře