Bagety s grahamovou moukou
Grahamové bagety jsou hned na první pohled jiné. Byť je grahamová pouze část použité mouky, jsou bagety poměrně dost tmavé,
Sametový chléb s ovesnými vločkami
Vyšší, tmavší chlebík z domácí pekárny v sobě skrývá přídavek ovesných vloček, které do něj vnáší vlákninu navíc. Na chuti
Smetanové skořicové šneky
Vzhledem nijak nápadný moučník z pekárny, který úchvatně a neodolatelně voní smetanou a skořicí, je jednoduše tvarovaný. Kdysi dávno jsem
Bylinkové raženky
Do zlatova upečené raženky s tečkami použitých zelených bylin chutnají nejlépe k dobrému sýru (podávané jako příloha, suché) nebo jednoduše
Štafetky (vánoční cukroví)
Kombinace kávového krému a tenkých sněhových plátů je nepřekonatelná Kdo by neznal štafetky? Tenké pláty lehkého bílkového těsta promazané máslovým
Vanilkové rohlíčky (vánoční cukroví)
Linecké cukroví slepované pikantní marmeládou, vanilkové rohlíčky a kakaové pracny, kterým se u nás doma vždy říkalo tlapky. To je
VIEW OUR
LATEST
RECIPES
fusion_global=”2077″]






















Nejnovější komentáře