Housky ze dvou pramenů Další ze způsobů zaplétání pečiva, tentokrát ze dvou pramenů. Použitelné jak pro slané pečivo, tak pro sladké – třeba na výrobu (motání) makovek. Iva2020-04-28T18:53:19+02:006. října 2014|0 komentářů Sdílet článek FacebookTwitterWhatsAppPinterestE-mail Podobné příspěvky Rybičky 2. června 2023 | 0 komentářů Hvězdičky (nejen silvestrovské) 28. prosince 2021 | 2 komentáře Ždímané těsto 24. září 2021 | 0 komentářů Kniha Hrátky s těstem 20. srpna 2020 | 0 komentářů Slunečnice 11. června 2020 | 1 komentář Pytlíky Wrap Up na pečivo 17. února 2020 | 0 komentářů Napsat komentář Zrušit odpověď na komentářKomentář Uložit mé jméno, e-mail, a webové stránky v tomto prohlížeči pro příště. Δ
Napsat komentář