Housky ze dvou pramenů Další ze způsobů zaplétání pečiva, tentokrát ze dvou pramenů. Použitelné jak pro slané pečivo, tak pro sladké – třeba na výrobu (motání) makovek. Iva2020-04-28T18:53:19+02:006. října 2014|0 komentářů Sdílet článek FacebookTwitterWhatsAppPinterestE-mail Podobné příspěvky Borovicové šišky 30. listopadu 2023 | 4 komentáře Jak vyrobit papírové košíčky na muffiny? Je to snadné! 4. října 2023 | 0 komentářů Hříbky (houby) 4. října 2023 | 0 komentářů Rybičky 2. června 2023 | 0 komentářů Hvězdičky (nejen silvestrovské) 28. prosince 2021 | 2 komentáře Ždímané těsto 24. září 2021 | 0 komentářů Napsat komentář Zrušit odpověď na komentářKomentář Uložit mé jméno, e-mail, a webové stránky v tomto prohlížeči pro příště. Δ
Napsat komentář